Serveringspersonal sökes till Möja

Möja Värdshus & Bageri byggs om och öppnar i ny regi och skepnad våren 2020.
Vi ligger i Berg på Möja i Stockholms skärgård och fastigheten har ett perfekt läge ”mitt i byn” och från baren, matsalen och den välbesökta trädgården har gästerna en härlig utsikt över gästhamnen. Vi driver restaurang, bageri och boende vilket gör att vi har gäster från tidig morgon till sen kväll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vet vad god service är, du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete. Du bör tycka om högt tempo och intensiva perioder eftersom sommarveckorna innebär högtryck i skärgården. Det är av stor vikt att du gillar att möta nya människor; ungdomar, barn, vuxna, familjer, ja gäster i alla former.

Du är flexibel och har en positiv inställning, kan engelska och gärna något ytterligare språk. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och rycka in där det behövs. Vi strävar också efter att alla tar ansvar och bidrar till det där ”lilla extra”, det som får våra gäster känna sig hemma hos oss. Vi värdesätter god kommunikativ förmåga och samarbete.

Våra ledord är Passion, Omtanke och Kvalitet vilket innebär att du gör ditt yttersta varje dag för att efterleva dem.

Tjänsten är heltid juni t.o.m. augusti För att arbeta på Möja behöver man ha eget boende på ön.

Är du sugen på att arbeta säsong i skärgården, träffa nya människor, arbeta i ett högt tempo med god service och kvalité i en vacker miljö? Då är Möja rätt plats för dig!

Skicka din ansökan och CV till jobb@mojavardshus.se senast 15 mars 2020.