Sov gott och vakna utvilad i något av våra 10 rum. Bo i bagarens gamla sovrum eller sträck ut dig i finrummet ovanpå värdshuset. Alla rum har en historia att berätta. Under den vakna tiden kan du slappna av med en bok på vår glasveranda eller i myshörnan ovanpå bageriet.

Enkelrum från 800 kr/natt – Dubbelrum från 900 kr/natt. Frukost ingår i rumspriset.


Sök din bokning:

Lite villkor: Incheckning sker normalt kl 15:00 och utcheckning kl 12:00. Du betalar vid utcheckning. Fri avbokning fram till sju dagar innan ankomst. Därefter erläggs full betalning.

Alla våra rum är bäddade med sänglinne av högsta kvalitet.

Rum 1, 2 och 3 ligger ovanpå det som från början var en timmerstuga som stod på Kvarnberget i Bergs by. Det flyttades till sin nuvarande plats i början av 1900-talet och byggdes på och blev bostad. På somrarna flyttade familjen upp på övervåningen för att ge plats åt sommargäster på nedervåningen.

Rum 1 är det som en gång var familjens vardagsrum, rum 2 är inhyst det gamla sommarköket och rum 3 är det som tjänade som sovrum. Fram till 2016 saknades utrymmen för personlig hygien, men idag finns ett helt nybyggt dusch- och toalettrum utanför rummen.

Rum 5 ligger separat bredvid vår nya brödbod. Egen toalett och dusch finns i längan bredvid. rummet är bra för den morgonpigge eftersom det är lite ljudstört på morgonen.

Rum 7, 8, 9, 10 och 11 ligger ovanpå bageriet. I det gamla köket i rum 7 startade bageriet på 1940-talet. Bagaren och hans hustru sov också här. I rum 8, som var bagarens vardagsrum, hade man tidigare konditoriet. Där stod både ett flipperspel och en jukebox. Rum 9 och 10 ligger på den gamla verandan där uteserveringen fanns. Mitt bland alla gamla rum har vi lyckats få in två toaletter och en dusch.

Rum 1

Rum 1

Rum 2

Rum 2

Rum 3

Rum 3

Rum 3

Rum 3