Sov gott och vakna utvilad i något av våra 10 rum. Bo i bagarens gamla sovrum eller sträck ut dig i finrummet ovanpå värdshuset. Alla rum har en historia att berätta. Under den vakna tiden kan du slappna av med en bok på vår glasveranda eller i myshörnan ovanpå bageriet.

Enkelrum från 800 kr/natt – Dubbelrum från 900 kr/natt. Frukost ingår i rumspriset.


Sök din bokning:

Lite villkor: Incheckning sker normalt kl 15:00 och utcheckning kl 12:00. Du betalar vid utcheckning. Fri avbokning fram till sju dagar innan ankomst. Därefter erläggs full betalning.

Alla våra rum är bäddade med sänglinne av högsta kvalitet. Rummen städas varje dag och det finns personal tillgänglig hela dagen.

Rum 1, 2 och 3 ligger ovanpå det som från början var en timmerstuga som stod på Kvarnberget i Bergs by. Det flyttades till sin nuvarande plats i början av 1900-talet och byggdes på och blev bostad. På somrarna flyttade familjen upp på övervåningen för att ge plats åt sommargäster på nedervåningen.

Rum 1 är det som en gång var familjens vardagsrum, rum 2 är inhyst det gamla sommarköket och rum 3 är det som tjänade som sovrum. Fram till 2016 saknades utrymmen för personlig hygien, men idag finns ett helt nybyggt dusch- och toalettrum utanför rummen.

Rum 5 ligger separat bredvid vår nya brödbod. Egen toalett och dusch finns i längan bredvid. rummet är bra för den morgonpigge eftersom det är lite ljudstört på morgonen.

Rum 7, 8, 9, 10 och 11 ligger ovanpå bageriet. I det gamla köket i rum 7 startade bageriet på 1940-talet. Bagaren och hans hustru sov också här. I rum 8, som var bagarens vardagsrum, hade man tidigare konditoriet. Där stod både ett flipperspel och en jukebox. Rum 9 och 10 ligger på den gamla verandan där uteserveringen fanns. Mitt bland alla gamla rum har vi lyckats få in två toaletter och en dusch. Under våre blir det ytterligare en dusch.

Rum 1

Rum 1

Rum 2

Rum 2

Rum 3

Rum 3

Rum 3

Rum 3