Säsongsbagare sökes till Möja

Möja Värdshus & Bageri byggs om och öppnar i ny regi och skepnad våren 2020. Vi ligger i Berg på Möja i Stockholms skärgård och fastigheten har ett perfekt läge ”mitt i byn” och från baren, matsalen och den välbesökta trädgården har gästerna en härlig utsikt över gästhamnen.

Vi driver restaurang, bageri och boende vilket gör att vi har gäster från tidig morgon till sen kväll. I rollen som bagare har du ansvar för framställning och avbakning av allt bröd och sötebröd till både vår butik och restaurangverksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår även beställningar samt mottagande av varor så du som söker behöver känna dig trygg i att organisera för god kvalitet, ha koll på ekonomin samt producera inspirerande och goda bakverk.


Kvalifikationer
Att baka från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer göra dagligen. Du måste så klart kunna grunderna i att baka, erfarenhet är meriterande men inget krav. Du brinner för bageri och tar gärna egna initiativ för att utveckla sortimentet och bageriet till en trevlig plats för våra kunder. Du trivs att jobba i ett högt tempo, är självständig och motiveras av att alltid överträffa gästens förväntningar.

För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur och ordningssinne samt förmåga att planera och prioritera arbetet i bageriet på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Du kommer att arbeta både vardagar och helger. Vi värdesätter god kommunikativ förmåga och samarbete.
Våra ledord är Passion, Omtanke och Kvalitet vilket innebär att du gör ditt yttersta varje dag för att efterleva dem. I vårt bageri arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är heltid juni t.o.m. augusti. För att arbeta på Möja behöver man bo på ön, möjlighet till personalbostad finns.

Är du sugen på att arbeta säsong i skärgården, träffa nya människor, arbeta i ett högt tempo med god service och kvalité i en vacker miljö? Då är Möja rätt plats för dig!

Skicka din ansökan och CV till jobb@mojavardshus.se senast 15 mars 2020.